Sök:
FÖRSÄLJNINGSVILLKOR 
Vi reserverar oss för förändringar i sortimentet och leverantörers prishöjningar.

Vår ambition är att du som kund ska känna dig nöjd med de varor och den service vi på Scandinavian Bowhunting erbjuder. Det innebär att du alltid kan höra av dig till oss via e-mail, telefon eller personligt besök om du undrar över något eller inte tycker du har fått det du förväntat dig. Vi lovar att göra allt vi kan för att du ska vara nöjd.

Pris och betalning 
Alla priser är angivna i svenska kronor och inkl. moms. Frakt tillkommer enligt nedan. Scandbow.se förbehåller sig rätt till prisändring utan föregående avisering. 

Köp info 
Normalt hanteras din order samma dag som den registeras. Köp gjorda under veckoslut och helger hanteras nästkommande vardag.

Frakt och betalnings villkor
Leveransen sker som postpaket med DHL eller brev. Om dina varor skickas som paket får du en avisering via brev eller sms när din paketet finns att hämta på närmaste serviceställe. Du kan också få din beställning levererad till din arbetsadress. Observera att om du väljer det här alternativet kan varorna komma att lämnas i receptionen eller i godsmottagningen.

Frakt debiteras med 69:- inom Sverige.

Skrymmande och/eller tungt gods debiteras enligt volym/vikt.

Ingen fraktkostnad tillkommer om paketet hämtas vid vår företagsadress i Vårby. 

Kontokort: Via hemsidan kan ni betala med Visa eller Mastercard. Betalningen är säkrad genom Dibs.

Förskottsbetalning genom Plusgiro: Betalas till vårt Plusgiro: 53 86 61-0 eller Bankgiro 308-0520.

Förskottsbetalning genom SWISH Sker via nummer 1235458070, uppge ordernummer.
 
Returrätt 
Är du inte nöjd med varan kan du returnera den till oss i oförstörd originalförpackning inom 14 dagar. Varan skall vara oanvänd och i samma skick som när den levererades. Uppge då om du vill byta till annan vara eller ha pengarna tillbaka. Vid defekt vara byts varan mot ny. Vid retur bifoga alltid faktura/orderkopia med uppgifter om anledning till retur. Uppge om varan ska bytas mot annan, om beloppet ska återbetalas eller ligga kvar som tillgodohavande till nästa order. Om dessa uppgifter saknas kan vi tyvärr inte behandla din retur. Returfrakten betalas av Scandinavian Bowhunting.

Skadat gods 
Eventuella anmärkningar på leveransen så som; Transportskador, saknat eller öppnat gods skall meddelas direkt till transportören. För vara ur ordinarie sortiment vars originalförpackning inte brutits eller på annat sätt skadats eller använts, accepterar vi återköp inom tio dagar från mottaget datum. 

När vi inte accepterar återköp
Varor där originalförpackningen förstörts/försvunnit, och/eller när varan är använd återköps inte. Återköp accepteras inte heller för varor specialbeställda för kunds räkning. Gäller inte reklamationer. 


Kontakt
Om du önskar återköp skall kunden kontakta oss via e-post till kontakt@scandbow.se, samt uppge faktura nummer eller order nummer för att få ett retur nummer.


Returemballage
Efter erhållande av returnummer är det viktigt att du sänder returen till oss inom 10 dagar (från mottaget datum). Uppgift om giltigt returnummer måste medfölja. Returer ska återsändas i originalförpackning och väl förpackad i av Posten godkänt ytteremballage. Returer som inkommer utan godkänt ytteremballage prisreduceras om skada uppstått. 


Vår kontroll
Återköpet är godkänt först när vi mottagit och kontrollerat varan och funnit den vara insänd i enlighet med ovanstående villkor. Vi förbehåller sig rätten till produktkontroll av returnerad vara. 

Scandinavian Bowhunting lyder under konsumentköplagen och följer allmänna reklamationsnämndens beslut. 

Garanti
Scandbow.se lämnar 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt.
http://www.konsumentverket.se/Documents/konsumentratt/konsumentkoplagen.pdf 

Vad är garanti?

Garantin på produkterna i vårt sortiment lämnas av tillverkaren. Det är alltså tillverkaren som ansvarar för att produkten uppfyller sin produktspecifikation.

Garantin omfattar fel som är ursprungliga, som alltså kan härledas till fabriken och tillverkningen av produkten.

Ett garantifel är alltså ett fel som finns på produkten redan från tillverkningen, och ibland upptäcker man felet redan första gången man ska använda produkten medan man i andra fall hinner använda den ett tag innan felet uppdagas.


Risken för varan 
Risken för varan går över på köparen när varan avlämnats från Scandinavian Bowhunting till transportör.